036 - 12 66 66 info@tandlyftet.se

BOKA ONLINE

 

Nu har du som patient möjlighet att boka tid online. Tider som finns att välja på är undersökningstider och akuttider. När man kommer till bokningssystemet kan man välja typ av behandling och därefter vilken behandlare man önskar.
Det är väldigt smidigt och enkelt att boka en tid online. Här nedan följer lite instruktioner på hur det är uppbyggt.

Skulle bokningssystemet inte fungera så får ni gärna slå en signal så hjälper vi er att boka en tid. Ring då 036-12 66 66 eller maila till info@tandlyftet.se

Så här bokar du en tid online.

1. Klicka på boka online knappen längst upp eller längst ner på sidan. Du kommer då hänvisas till en annan sida där ni bokar tiden.

2. Tryck därefter på den blå rutan där det står “Tandlyftet AB”. Innan ni gör det här steget kan det vara bra att trycka på logga in knappen (blå i högra hörnet). Då väljer du om du vill logga in med Telia, Mobilt BankID eller BankID. Det är lättare att avboka eller ändra sin tid om man loggar in men inte nödvändigt.

3. Välj typ av behandling – antingen akuttid eller undersökningstid.

4. Välj behandlare – vem som helst, Martin Aprim eller Matheus Aprim.

5. Välj tid – klicka på den tid som är tillgänglig. Finns det ingen tid den veckan som visas, tryck på de pilarna (vita med svart pil) – för att gå vidare en vecka eller två. När du valt tid – klicka på “gå vidare” (blå färg).

6. Fyll i dina personuppgifter och klicka i den rutan längst ner “Jag samtycker…”.  Har du loggat in med mobilt BankID efter första steget fylls all information i automatiskt. I annat fall behöver du fylla i allt manuellt. Om du loggat in med Mobilt BankID går du vidare och bekräftar bokning. Om du inte använt dig av Mobilt BankID kommer du få ett mail och ett sms med en fyrsiffrig kod. Denna ska du ange för att bekräfta bokningen. Därefter får du ett sms och ett mail till där din tid anges.